Как се извършва регистрация в Efbet?

Все повече хора взимат участие в букмейкърските сайтове, така че е напълно нормално да се интересувате от начините за регистрация в Ефбет. Компанията е една от първите с лиценз за хазартна дейност и натрупа множество клиенти през последните години. Разбира се, за да отворите акаунт в сайта, трябва да имате навършени 18 години и да познавате правилата.

Как се попълва регистъра в Efbet?

Ефбет регистрацията представлява електронна форма, в която се попълват потребителски и лични данни. В началото се изисква да си измислите потребителско име, парола и код за сигурност. След като сте готови с тази част на регистрационния формуляр, ще преминете към публикуване на личните Ви данни. Напишете имената си, ЕГН, адрес, държава, имейл и другите графи.
Попълвайки графите за потребителски данни и лични данни, то Вие на практика приключвате процесът по регистрация в Ефбет. Това, което Ви остава е последната стъпка – Депозит, но нея можете да я оставите за по-късно. Ако пък искате, то на ваше разположение са няколко метода, с чиято помощ ще вкарате средства в сметката си, и ще можете да залагате веднага в уебсайта.
На последно място, но не по важност поставяме активацията. Ако вече сте попълнили регистъра, е необходимо да влезете в пощата си. Там ще намерите съобщение от букмейкъра, което съдържа линк за активация. Кликнете на линка и влезте с име и парола в платформата.

Използване на промо код при регистрация

При попълване на Ефбет регистъра, ще срещнете поле за въвеждане на промоционален код. Ако имате такъв, то по-бързо и лесно ще усвоите различните бонуси. Вписването на промо код не е задължително, но пък Ви дава допълнителни възможности за печалби, така че Ви съветваме да го направите. Промо кодове можете да намерите в интернет пространството.

Верификация след регистрация в Ефбет

Ето че дойде време за извършване на верификация в онлайн букмейкъра. Сканирайте личната си карта двустранно и я изпратете на имейла на поддръжката. В писмото напишете, че изпращате лични документи за верификация. Тази процедура е задължителна, ако искате да получите достъп до опциите за теглене на пари, които сте спечелили от онлайн залаганията.

Обикновено документите се разглеждат в рамките на 3 – 4 дни, но ако има закъснение използвайте чата на живо, за да обясните на поддръжката, че сте изпратили имейл за верификация със сканирана лична карта, но до този момент акаунтът Ви не е верифициран. Персоналът на компанията ще Ви обясни каква е причината, и ще Ви окаже съдействие.

Верификацията на акаунти се прави, с цел сравняване на личните данни, които сте написали при регистрацията и тези от документите Ви за самоличност. Освен с лична карта, можете да кандидатствате и с шофьорска книжка, тъй като и там присъстват вашите данни. Ако пък не се верифицирате, то просто няма да може да си вземете паричните награди от залозите Ви.

В обобщение

Не е трудно да се регистрирате и верифицирате в Efbet, но ще Ви трябва малко свободно време, за да приведете акаунта си в перфектен вид и да можете да се възползвате от всички услуги на букмейкъра. От този момент нататък ще имате възможността да залагате на спорт, казино, виртуални игри, игри на живо и всички хазартни игри в уебсайта на оператора.

Вашият коментар