ТОП 5 модела на Emporio Armani

Модният гигант Armani  е марка, наложила се трайно на пазара, предлагащ луксозни стоки. Стилните и елегантни модели са отличителен знак на бранда. Наред с качественото облекло, голямо впечатление на клиентите правят и часовниците на марката. Emporio Armani е търсена и харесвана марка часовници, заради високото им качество на изработка и отличаващите се с изисканост  дизайнерски попадения. Разнообразието на продукцията им е голямо. Сред предложенията са модели с фин дизайн и каишки от естествена кожа. Керамиката и неръждаемата стомана като материали са доведени до истински висоти в неустоимите форми на самия часовник или изисканата му верижка.

Представителните модели на  Armani

Emporio Armani AR1615 – този модел е характерен с големите си размери, напълно в тон с модните вкусове след младото поколение. Каишката му е представител на класиката  от естествена кожа, класическа е и цялостната му визия.

Emporio Armani AR5985– това е модел за спорт. За ръката се захваща с каишка от силикон. Тялото на часовника е стоманено.

Emporio Armani AR5889 – това е модел с хронограф от кварц, материалът на каишката е полимер, а тялото – стоманено. Изработен е в черен цвят и по тази причина е търсен модел, тъй като се съчетава с всяка дреха.

Emporio Armani AR2434 – още един модел за спортни цели, изцяло метален. Също хронограф от кварц. Стилът му е типичен за марката и това го прави уникален и разпознаваем.

Всеки модел е отличен с логото на марката като гарант за оригиналността на продукта. Всеки притежател на такъв часовник измерва времето не само точно, но го прави модерно.

Emporio Armani AR4629  – този представител на марката прави впечатление сред другите предложения. Той е истинска атракция с големината на циферблата си, а се отличава и е с кръглата си форма. Заради нестандартната си визия е силно привлекателен. Неговият циферблат също заслужава специално внимание. Той е тип скелетон и върху тази основа ярко се открояват сребърните римски цифри..

Всички часовници с марка Armani са интересни и оригинални и в крак с модните течения. Те говорят за класа и изтънчен вкус.

Особено място заемат часовниците на бранда от керамика. Този материал е предпочитан и популярен, защото е устойчив на драскане и други повърхностни повреди. Здравината на часовниците е отлична препоръка при избора. Модната къща освен това предлага отлично подбрани цветове, както и подчертано стилни – изцяло  черен или бял. Дамските модели са декорирани с камъни Swarovski. По този начин те се представят и възприемат като бижу.

Вашият коментар